Jeg drømmer om rødt og hvidt?

Flashback Friday – Sommer

Denne fredag har jeg været i arkivet, og fundet en masse sommerdetaljer til jer, så vi kan holde stemningen oppe. Lyse aftener, gåture i solskin, festival, lange samtaler i solnedgangen, badeture ved stranden, ih det bliver så godt! For det her vejr føles da som sommer, og man kan jo ikke undgå at blive totalt glad! Især ikke når man har fødselsdag på årets første rigtige sommerdag (1. juni), OG jeg skal høre Chris Cornell i aften (først dinner date med min mand, så skal vi videre koncert og hygge med kollegaer).
Jeg har nydt det her vejr så meget, at grillaftenenerne i haven er blevet lange, og dermed er computertiden blevet kortere -men pyt, vi skal jo alligevel have flere år samme endnu, skal vi ikke? Lige om lidt fylder bloggen 8 år, vildt nok.

ll4989 ll5105 ll5179 ll5188 ll5194 ll5267a ll5280 ll6118 ll4054 ll4058 ll4063 ll4103 ll4109 ll4252 ll4303

   

2 kommentarer

  • Skønne sommer billeder! Jeg håber du får en god koncert i aften :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Du er altså rigtig pæn om sommeren. Jeg synes at det er SÅ svært at gå fra min “sikre” vinterpåklædning til sommer.
    Kh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om rødt og hvidt?