Wanted Wednesday - Midseason sale edition ;)

Ungernes jakker sommer/vinter

Indlægget indeholder affiliate links.

Som jeg skrev, så har jeg benyttet den seneste tids rabatkoder og udsalg til at få opgraderet ungernes garderober, især med overtøj der bare altid er dyrt.

Her til foråret ser deres jakker sådan her ud… ja, nogen har en præference for blå ;)

ll6738

Filucas all-round vindjakke er fra Name it. Derudover har hun fået en helt fantastisk skindjakke af mormor. Sixtens hverdagsjakke er fra Mini A Ture, og til børnehaven har vi købt en billigere model fra Name it. Han bliver altid så beskidt i børnehaven, så det der med at have kun én jakke det holder ikke. Sirius har jo Sixtens gamle Mini A Ture anorak i lyseblå, og så købte jeg den i en mørkere udgave i et nummer større, som han kan vokse i til efteråret engang.

ll6739

Til vinter kommer de til at være ens. Kunne simpelthen ikke stå for disse med gråt mønster fra Mini A Ture, og da de så var nedsatte, så sprang jeg til. Foret er vildt varmt og fantastisk blødt. Derudover er pelsen på hætterne lavet af prærieulve, som lever frit i de canadiske bjerge. De er blevet skudt som led i regulering af bestanden, og kommer med såkaldt “Wildlife Preservation” certifikat. Filuca har, ironisk nok, allerede taget sin i brug… kom nu forårsvejr!

Det er bare mega billigt med 3 børn ;)

3 kommentarer

 • Anja

  Hvor er de fine 😀 Her bruger vi LEGO det holder godt, og så softshell jakker i børnehaven, mega praktiske synes jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Også softshell i børnehaven her, men han har også en vindjakke på derhen. Nogle gange er den rarere end softshell :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej. Jeg tænkte på, om du evt. Ville lave et indlæg, hvor du fortæller lidt om, hvilke ting du vil anbefale at købe, som førstegangsforældre. Jeg tænker at du må have gjort dig nogle erfaringer, som mor til tre. Jeg synes hvert fald at det er lidt af en jungle, og vi har ikke lyst til at bruge mange tusinde kroner, på ting som vi alligevel ikke får brugt. :-)
  Vh. Charlotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday - Midseason sale edition ;)