Den lyseblå denimskjorte

Søndagsshopping med rabat

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Jeg sidder og kigger ud på regnen, og overvejer om løbetøjet skal findes frem. Havde satset på sol i dag, så havde egentlig bestemt mig for en løbetur (for første gang i laaaang tid!). Kroppen er vist ved at være klar igen, og så er det jo typisk, at vejret skal spænde ben. Tror jeg gør det alligevel, på trods af regn… Så føles det varme bad ekstra lækkert bagefter.

Når jeg så kommer hjem, så har jeg altså fortjent lidt shopping, ikke? ;) I dag, og kun i dag, giver Boozt -15% på nærmest alle varer (se dem her), også alle nyhederne, med kode 15SURPRISE. 15% er måske ikke det vilde normalt, men når det er på ting der lige er ankommet i butikkerne, så er det en god deal synes jeg. Jeg mangler, eller alt er relativt, sommertøj. Især kjoler og sandaler og et enkelt par heels som jeg kan holde ud til at gå i står altid højt på ønskelisten; Min sommeruniform.

ll6691

Fra venstre: Kjolen fra Baum & Pferdgarten er lavet i rigtig flot fortolkning af blonder, og går perfekt til både hverdag og fest. Især med de fine heels med overkommelig hæl fra Ganni.

Den draperede kjole fra Hunky Dory er lige mig. Den fås i 4 farver, og jeg vil have dem alle -ideelt set ;) Sammen med mine favoritsandaler fra Ca’shott er det et perfekt basissæt uafhængigt af sæsonens trends.

Wrapkjole fra Baum & Pferdgarten har den smukkeste nuance af blå, og selve modellen er bare så klædelig, så den vil jeg virkelig også gerne gå rundt i til sommer. Sammen med de champagnefarvede, lette sandaler fra Billi bi, som helt sikkert er lækre til brune fødder.

I aften skal jeg ind og høre Chris Cornell, bedste afslutning på en weekend længe!!

   

3 kommentarer

 • Anne

  Meget fine ting! Men linksene fungerer ikke :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Mærkeligt. Har lige skrevet til support, og de siger de fungerer, men kan heller ikke selv få dem til det. Måske de er lidt overbelastede pt. Øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ih, jeg købte den blå fra B&P og den er bare SÅ fin :) Glæder mig allerede til at lufte den i weekenden. Tak for tippet, Camille! Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den lyseblå denimskjorte