En lille Sirius update!

Lørdagsshopping

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll6706

Sådan her så jeg ud tidligere i dag, da hele familien var på lørdagsshopping. Og hvad endte jeg så med at købe? Nada! Eller, der var da masser der fristede, men det synes Filuca og Sixten også, så da vi havde været igennem ungdomsafdelingen i H&M (i øvrigt lidt af en udfordring at finde tøj til en der kun er 9½ år, men bruger str. 158 eller 152. Manner der er mange hotpants og mavebluser -Not gonna happen! Der er vildt meget til små piger og unge piger, mellempigerne er ret glemte), og købt “Skylanders”, så var mit shoppebudget skrumpet ind til nul… Og så fik vi ikke engang købt sandaler til ungerne. Sådan kan det gå, når man er sidst i fødekæden. Så er det godt, at man ikke mangler noget ;)

ll6707

Jakke fra Anne Vest (det er med at få den brugt inden vejret bliver for varmt), hue fra COS (dårlig hårdag!), strik fra Second Female (lignende), kjole (brugt som nederdel) fra Noa Noa, sneakers fra Adidas.

3 kommentarer

 • Pernille

  Åh kender det alt for godt. Har en datter på 10 år som er 159 cm, nærmest umuligt at finde tøj, der er alderssvarende. Gode tips modtages gerne😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, de fleste mærker går kun til 152, og ellers hedder det teen, og der er hun bare slet, slet ikke. Hun er på ingen måder den højeste i sin klasse, så kan simpelthen ikke forstå at børnetøj ikke findes større fra mange af de lækre, danske mærker f.eks.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Mortensen

  Forstår dig så godt. Præcis samme problem med datter på 9 år. Har indtil nu købt Little Pieces, men det er jo desværre lukket ned. Så lige nu står den på Milk Copenhagen, da tøjet i H&M i hendes størrelse absolut ikke er passende og faktisk er der heller ikke særlig mange pæne ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

En lille Sirius update!