Det du -måske- ikke vidste...

En lille Sirius update!

ll6705

Det er lang tid siden jeg har skrevet noget om husets yngste beboer, så tænkte at en lille update var på sin plads. Han er jo nu 14½ måned, og helt ærligt? Jeg er så glad for at han er den sidste! Jeg er på ingen måder bare en pixi smule misundelig på alle dem der skal til at begynde med helt ny baby, I’m so done! Dem der siger, at de at gå fra to til tre er meget nemmere end at gå fra en til to? Jeg giver dem ikke ret. Når man har 3 børn er der altid én der ikke liige er hænder til om morgen osv. Altså, man løser det jo altid, men man er bare lidt bagefter på en måde, som man ikke er når der kun er to.

Jeg vil dog til enhver tid anbefale folk at få 3 børn. Ja, det er hårdt, men det er godt nok også skønt! Der er dejligt liv i huset, der er altid nogen at lege med (og det er de overraskende gode til!), og den dag vi ikke er her mere, så har de altid hinanden.

Sirius er inde i en fase, hvor han ommøblerer konstant. Vores sko, vasketøj og hvad der nu ellers kan ligge yderligt på et bord el. lign. finder nye hjem (som aldrig virker logiske, eller specielt nemme at opdage). Sådan er det, kan jo godt huske det fra de andre, men ih hvor er det irriterende ;) Sixten fik faktisk engang gemt sin fars kredit- og kørekort så godt, at han først fandt det et år senere!

Alt skal pilles ved, og låg skal skrues af. Og ja, måske jeg er lidt farvet af, at han her til aften skruede låget af min ansigtolie, og hældte det ud over hele badeværelset (lige det jeg havde lyst til at bruge penge på!), tømte en dåse med fiskefoder i hele sofaen (adr!), eller at han fik tømt en mappe for kvitteringer og vigtige papirer ud over hele stuegulvet…bare for at tage tre friske eksempler fra i dag ;)

Det er bare en fase, det er bare en fase… Godt han er så sød og egentlig bare grund-glad.

4 kommentarer

 • S

  Opdaterer du ikke riders on the rainbow længere?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hmm, ikke lige pt. Jeg bruger al min energi her i stedet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han kær – jeg nyder at din blog har fået et frisk pust (indholdsmæssigt). Kan ikke sætte fingeren på, hvad det præcis er, men det føles sådan. KH og god weekend med den lille røver <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak for feedback, det er dejligt at høre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Det du -måske- ikke vidste...