Wanted Wednesday - Noget med en lyserød taske

Skitur til Norge

Indlægget er sponsoreret af Visit Norway.

ll4628

Om ikke ret lang tid så står vi på ski i Norge! Vi smutter afsted på en 4-dages skitur til Rauland, hvor vi også skal bo. Man kan både stå på ski i Vierli og Rauland på samme liftkort -sidstnævnte er det største område. Vi har ikke været der før, men vi var jo i Sverige for 2 år siden, så vi havde virkelig et ønske om at ungerne kunne komme afsted et par dage, og holde deres skikundskaber ved lige. Der kom jo lige en baby i vejen sidste vinter, men nu prøver vi igen! Det var en stor oplevelse at Filuca endte med selv at stå ned ad pisterne sidst, og det ville være så ærgerligt hvis hun mistede noget af den gode fornemmelse og følelse hun har omkring det.

Her er Norden perfekt til vores behov. Det er en kort køre- og sejltur væk, og selve atmosfæren er rigtig børnevenlig og rar.  Vores individuelle niveauer er vidt forskellige. Sixten var knapt 3 da vi var afsted sidst, så han kan kun huske at han havde orange ski, og at han stod mellem sin fars ben. Han er derfor rigtig spændt, og glæder sig til sin første “rigtige” gang på ski. Filuca endte med en god forståelse (og mod, ikke mindst). Hun mestrede “ploven”, og formåede derfor at komme ned ad pisterne i ok tempo hvor hun kunne følge med. Hendes udfordring denne gang bliver at komme ud af “ploven”, og få lidt mere teknik. Vi har derfor meldt begge unger på skiskole -Spændende!!

ll6630

Min mand er super dygtig til at stå på ski, og har bl.a. boet i Frankring og været ski-instruktør. Han er min klippe når vi er afsted, og han er god til at give tips og tricks. Han er typen der aldrig vælter (irriterende, ha ha), har 3 par forskellige ski og off-piste udstyr, og har prøvet det meste. Det kan man ikke just sige om mig… Jeg har en ganske kort skikarriere, og havde det ikke været for min mand, så havde jeg aldrig haft en ambition om at stå på ski, og da slet ikke alpint. Hvad man ikke gør for kærlighed ;) Men heldigvis vil jeg så sige. Jeg har stået på ski 3 gange i min barn- og ungdom, så det var kun 4. gang her sidst, men det var en super god oplevelse. Jeg var nødt til bare at kaste mig ud i det, da jeg skulle være der for, og hjælpe, Filuca. Da hun så begyndte at køre selv fik jeg mulighed for at prøve mig selv lidt af, med min personlige guide ;) Jeg er ikke mega god, men jeg er heller ikke helt håbløs, så det bliver sjovt at se hvor hurtigt det går denne gang.

Og så er der jo mindstemanden, Sirius. Jeg passer umiddelbart meget på mig selv, da jeg jo var så uheldig både at brække ryg og ribben i 2015 -Dog ikke på ski ;) Men tænker jeg kommer til at lege en del med ham i sneen. Der er et fint børneområde i Vierli med bl.a. hoppepude og legeområde, og så tænker jeg vi kan køre på slæde og hygge. Vi har også en rygsæk han kan sidde i, så måske vi skal prøve kræfter med langrend. Vi er meget åbne, nu må vi se hvad der kan lade sig gøre. Generelt er der god mulighed for at prøve andre aktiviteter i Vierli, da de har en kæmpe snepark hvor man bl.a. kan stå på snowboard og kælke (hvor man bliver trukket op med en lift).

ll6632

Derudover glæder vi os til hyggelige aftener i hytten med trætte unger efter en hel dag ude i naturen på ski. Har set der er pejs, så drømmer om et godt glas vin, røde kinder og brætspil <3 Her er en lille Sixten fra sidst, der gik kold midt i iPad. Det er bare oplevelser for livet, store som små :)

ll6629

Rauland-Skisenter-vaart-stoerste-skisenter_member_full_banner

Ih, lige om snart sidder vi her :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday - Noget med en lyserød taske