Flashback Friday - Sølv!

Skål – Det er jo weekend ;)

ll6598

Patienten blev lige luftet lidt i går -much needed. Vi havde billetter til teatret (“Bunbury” man er vel Oscar Wilde fan), og så blev det også til en lille cocktail eller to, inden dynen igen kaldte. Sådan en lungebetændelse er altså ikke til at spøge med, synes bare jeg er træt hele tiden! Jeg har selvfølgelig også fået en fibersprængning mellem ribbenene af at hoste så meget, det er jo klart det måtte komme, øv. Har godt nok være meget syg den seneste tid! Men det var dejligt lige at konstatere, at der fortsat er en verden derude, høre lidt musik, og drikke søde drinks i endnu sødere selskab.

ll6599

I dag står den på børn og dyner overalt i sofaen, og MGP i fjerneren. Jeg kan ligge og halvsove og blogge til jer, det er en god nok deal ;) Mit største problem lige nu er at skaffe et par lysende sko, som nogle af de optrædende havde på, som Fifi lige pludselig ikke kan leve uden. Hun stemmer på livet løs via sin app, og planlægger sin egen deltagelse (hvornår blev hun så stor?). Sixten gider ikke stemme, der er alt for mange piger der optræder, og piger vil altid kysse ham… a ha, ved ikke lige hvad jeg skal tænke om det ;)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Sølv!