Farvel til vestkysten, og et lille opstød ;)

Got my flares on ;)

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Baggy jeans den ene dag, flares den anden. Det stikker helt af det her ;)

ll6616

Jeans’ene er endnu et udsalgsfund fra ASOS (til £11). Sådan nogle lidt mere sæsonbetonede jeans-styles køber jeg helst billigt på udsalg, da de som oftest ikke bliver klassikere i garderoben. Jeg har det sådan lidt “tilbage til 90’erne”-agtigt når jeg har sådan en style her på. Et eller andet sted kan jeg sådan set rigtig godt lide dem, men det hele bliver bare så retrospektivt ;) Seriøst, kan I huske Diesels “Stripp” eller “Daze” modeller? Ellers Google dem. Det var mig i slut-90’erne – start 00’erne. Var ikke med på 80’ernes stramme punk-jeans, så dem er jeg til gengæld på nu -stadig ;) Meeeen, nogle gange skal der lidt variation til, så her er de. Synes “Superstars” fra Adidas passer perfekt dertil, apropos 90’er.

True story, i 2.g var min klasse i Wien, og der var min veninde Lise og jeg på jagt efter et par “Superstars”. De var ikke til at opdrive i DK på det tidspunkt, men i Wien var der bid. Vi var nødt til at stoppe en pige på gaden, og på gebrokkent tysk spørge hende om hvor hun have købt sine sneakers, men det lykkedes! Og jeg bar dem resten af min gymnasietid (hvide med sølvstriber, selvfølgelig med fat laces), kun afløst af “Buffalo” støvler, av av, faktisk er de nævnt i min blå blog fra gymnasiet…

Desværre er de smidt ud for længst, og nu har jeg en opdateret version med sølvsnuder, uden fat laces. Men modellen vil jeg altid være fan af.

ll6615

Jeans fra ASOS, strik fra Moves by Minimum, jakke fra Utzon, sneakers fra Adidas (lignende her, her og her).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Farvel til vestkysten, og et lille opstød ;)