Første gåtur i januar

Verdens bedste cashmerehue

ll6539

Ok, ret svært at fange alle farver lige godt på ét billede! Mja, dette her vil nogen måske mene er et liiidt usundt forhold til én bestemt huetype. Ja endda nok også huer generelt. Der har måske også taget lidt overhånd, men når man finder en hue der både er klædelig OG super rar at have på, så kan det nemt ende med en samling… De er dog ikke købt på én gang. Det er selvfølgelig klassikeren fra COS der er tale om. Jeg har tidligere skrevet om dem flere gange, og jeg sporter dem fast hver vinter. De har kunnet købes gennem de sidste mange år, ja tror faktisk nærmest de var en del af den første vinterkollektion? Men nu hvor tiden for alvor er til lune huer igen (går pt. ikke ud uden), så vil jeg lige slå et slag for dem igen. Farverne skifter lidt fra sæson til sæson. Pt. kan den lyserøde, mørkegrønne, sortmelerede samt en beige købes online her, samt den gråmelerede på udsalg her sammen med en rødmeleret.

De bliver bedre og bedre med tiden synes jeg, når de får et lidt løsere mere fluffy udseende. Den første snestorm plejer at være god med en ny hue ;)

   

5 kommentarer

 • Marie-Louise Nielsen

  Uha jeg elsker den hue! Desværre kan jeg ikke holde styr på den slags løse genstande og har derfor smidt en 5-6 stykker væk efterhånden:/ Hver vinter må jeg jævnligt erhverve en ny. Senest mistede jeg min navy hue i lørdags, og den farve har man ikke kunnet få denne sæson:( Skal derfor finde en den i en anden farve! Er den lyse gråmelerede magen til den klassiske model? Syntes den ser lidt mindre ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Tak for tippet- overvejer den lyserøde. Jeg har den i navy og elsker den. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Shit, du er for vild…..9 huer!!! Men pæne og lækre, det er de! Jeg har 1 i grå :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg er virkelig også glad for min samling huer! Dog er mine blevet noget løse med tiden – som om de har udvidet sig. Oplever du det samme? eller har du et tip til at fikse det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, jeg elsker når de gør det, så de får et mere slasket look :D Men vask dem, så trækker de sig sammen igen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Første gåtur i januar