1 forårslook, 2 danske brands

Tip! Cool sneakers på budget

ll6574

Jeg var en hurtig tur inde i byen i dag, helt uden penge da jeg bare skulle hente noget, og selvfølgelig spottede jeg noget jeg måtte have! Så i bedste old-school stil måtte jeg bede ekspedienten om at lægge disse sneakers til side til mig. Er normalt ret velovervejet i min shopping, så har ikke fået hængt noget til side i årevis. Men der stod disse sneakers altså lige og fangede mit blik. Og hvor er de mon fra…? B&Co i Skoringen til 375,- (er nu ret sikker på der stod 350,- men webshoppen siger 375,-). Ok, sålen giver ikke den vildeste bounce og støtte, men hey, det gør dem fra Chanel altså heller ikke (de er pæne, men virkelig ikke pengene værd rent komfortmæssigt, men det er der jo så meget der ikke er). Til gengæld kan jeg godt lige være med til disse budgetvenlige størrelser, må hellere se at få dem hentet i morgen ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

1 forårslook, 2 danske brands