Minimal i Minimum

Sne og hyggelig strik

ll6553

Jeg synes altså det er lidt hyggeligt med alt det sne. Indrømmet, det giver da nogle udfordringer når man skal ud af døren, og alt cykleri er indstillet indtil dækkene kan mærke asfalt igen -tør jo ikke andet med den ryg! Men indpakket i yderst varm strik og blødt halstørklæde kan kulden altså bare komme an! Især på en dag hvor solen tilmed skinner, så kan man da kun drømme sig til en tur på ski oveni, så er der den perfekte dag! Er så ærgerlig over, at vi ikke kommer på ski i år. First World Problems, I know, men nu var Filuca lige blevet så dygtig, så ærgerligt vi ikke får holdt det ved lige. Men Euro Disney it is (og tak i øvrigt for tips til at finde turen billigere! Much needed). Nu pakker jeg de engelske gloser væk (det er al den rejsesnak, ha ha), og streamer det seneste afsnit af “Bedrag”.

ll6552

Strikken er fra Noa Noa, nederdelen fra Maché, tørklædet fra Lala Berlin og støvlerne er ældgamle fra Otto et Moi.

ll6554

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Minimal i Minimum