Party Squad ;)

Shampoo til farvet, lyst hår

Indlægget indeholder affiliate/annonce links.

Efter mit hår er blevet farvet meget lyst, så kræver det helt særlige plejerutiner, og den begynder ved shampoo’en. Jeg er blevet rigtig glad for en kombination af disse to:

ll6534

Sølvshampoo’en er uundværlig hvis man vil bibeholde et koldt look, og det er bare L’Oreal Pro. der laver den bedste, efter min mening. Jeg synes dog ikke helt den plejer håret nok, og den kommer nemt til at afgive lidt for meget farve, så der opstår lilla pletter.

Hvis man blander den med plejeshampoo’en fra Philip Martins, så synes jeg man får et fantastisk resultat. Sidstnævnte giver nemlig masser af pleje og glans, og hjælper på at holde på hårfarven (godt når man, som jeg, får en glansvask i håret), og vigtigst, den tynger og fedter ikke håret, tværtimod synes jeg håret føles rent flere dage! Generelt laver Philip Martins ret lækre økologiske produkter uden diverse skadelige stoffer. Mit næste køb er denne fugtgivende spray som faktisk både er til håret og huden.

2 kommentarer

 • Maria

  Hvor længe lader du silver shampooen sidde i? Jeg har den selv og jeg synes langt fra, at den er en af de bedre eftersom den ikke giver ønskede effekt. Men kan også være jeg ikke lader den sidde længe nok? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Kun et par minutter, ellers laver den lilla pletter. Synes den er meget stærk? Det bliver bedre når den anden er iblandet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Party Squad ;)