Med et hint af mørkegrøn

Lyt og læs med Storytel gratis i 30 dage!

Indlægget er sponsoreret af Storytel.

ll6570

Jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at teste det nye koncept “Storytel”. Jeg skulle lige vurdere om det kunne udfylde et behov hos mig, og dermed ville passe ind her. Det har jeg vurderet at det kan, jeg er faktisk endda blevet lidt afhængig af det :) Det går kort ud på, at man kan lytte til (og i nogle tilfælde læse) en helt masse gode bøger -også selvom man er offline. Jeg vil gerne indrømme, at med 3 børn, blog og snarligt jobskifte så er det ikke voksenbøger der bliver læst mest af pt. Det er udelukkende børnebøger til godnatlæsning, kun afløst af lidt marketingstrategier osv. Til gengæld spørger jeg hver aften min mand inden sovetid, om han ikke vil fortælle en historie. Det er selvfølgelig blevet lidt af en joke, og han har aldrig noget at fortælle, men jeg elsker faktisk at ligge og lytte til nogen der fortæller, mens jeg langsomt bliver træt. Måske det er et levn fra barndommen?

De seneste dage har jeg derfor ligget og lyttet til lydbøger, og det er bare vildt hyggeligt! I ved jo jeg eeeelsker Oscar Wilde, så indtil videre er det blevet et genlæs (eller lyt!) af nogle af mine favoritter. Især eventyrerne der varer 15 min. er helt ideelle! Der er selvfølgelig også masser af de helt nye bøger, men jeg er lidt underlig på det område. Jeg foretrækker Wilde, Poe, Wordsworh, Coleridge og des lignende, og de er der selvfølgelig ;)

Man kan indstille appen til selv at slukke, hvis man nu skulle falde i søvn -Det er der pænt stor sandsynlighed for at jeg gør ;)

ll6571

Tror også jeg kunne finde på at lytte i bilen hvis jeg skal ud at køre længere ture, især hvis jeg har ungerne med, så kan de få en børnebog på turen, så hyggeligt!

ll6569

Tippet er hermed givet videre :) Lige nu kan I også teste det. Der er nemlig 30 dage gratis brug lige her.

   

2 kommentarer

 • Mette

  Lyder sørme hyggeligt at falde i søvn til højtlæsning. Det skal da vist prøve :-) Hvor er dine fine høretelefoner fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er så hyggeligt. De er fra Urbanears :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Med et hint af mørkegrøn