Tip! Cool sneakers på budget

Flashback Friday – The Goat

ll3721

Nu hvor jeg selv fik bragt 70’erne i spil forleden, så er det måske også værd at bemærke, at der bestemt også kom noget godt ud af det årti rent modemæssigt (GLAMROCK!). Én ting jeg har været overraskende glad for, er min gedepels fra Topshop. Et noget dramatisk stykke tøj at have på (sådan føltes det i hvert fald når jeg spankulerede ned ad Aalborgs gågader i den for 7 år siden), men jeg elsker den. Sådan en sag her er jo meget 70’er-agtig, og de seneste sæsoners langhårede, farvede pelse kommer tæt på.

ll1612_zps923f4031

ll1746

Mja, og så tager vi den lige gearet op ;)

collage643

Der sker meget på 7 år (også med tykkelsen på øjenbryn, ha ha). Men overknees og langhåret pels, det er da super 70’er. Oooog måske også en anelse for meget. Det er sgu de leggings der der gør det ;)

Hav en god weekend, og hey, det er tilladt at grine af mit dybt seriøse modebloggerblik tilsat en god del dramadress. 7! 7 år, Niels. Siger det bare ;) Ok, kikset hvis I ikke har set “Den Eneste Ene” :D

2 kommentarer

 • Mette

  Hej Camille.. Super skønt indlæg med pelsen, jeg synes den holder 100% – især til din rockede stil! :)

  PS: Elsker dit citat fra “Den Eneste Ene” – nu er jeg også stor fan af den film og de efterhånden ikoniske citater derfra! :)

  Tak for en unik og personlig blog, jeg har fuldt dig mange år – har bare ikke taget mig sammen til også at kommentere på dine indlæg. Men bedre sent end aldrig :)

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg synes du som altid ser top-lækker ud, Camille. Jeg forestækker dog også mest stilen på de 3 øverste billeder.
  Jeg er vild med din garderobe, dine billeder, den måde du mikser på – og din uhøjtidelige facon her på bloggen. Tak for al den energi du lægger i bloggen til stor inspiration for mange læsere ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tip! Cool sneakers på budget