Flashback Friday - The Goat

6 år <3

I dag er her lidt stille, jeg fejrer nemlig 6 års bryllupsdag. Om lidt cykler vi mod vores lokale, franske bistro, og så skal vi ud at drikke øl på bodega senere ;) Jeg har netop hentet min skønne julegave fra min mand (og børn); Det fineste armbånd, der symboliserer de tre unger med deres yndlingsfarver: Filuca er selvfølgelig lyserød, Sixten er grøn og Sirius er blå (han har blå som sin farve i dagplejen, ligesom Sixten havde grøn, så den holder nok på samme måde ved). De er omsluttet af en ring som er vores familie <3 <3 <3

ll6575

Egentlig fik jeg det juleaften, men guldsmeden havde sat verdens ringeste lås på, der rev to af mine kjoler i stykker, så måtte desværre ind med det igen. Ville også gerne have gjort ringen rundt om lidt mindre, og det betød åbenbart, at de satte nye diamanter i, så den opmærksomme læser vil nok se, at den grønne diamant nærmere er gul og den blå er meget lys. De havde åbenbart misforstået, så de havde skiftet de diamanter ud min mand havde valgt! No go! Og jeg måtte selv opdage det (kunne se det efter jeg så dette billede). Ligemeget, nu er de originale heldigvis tilbage (har bare ikke lige fået taget et billede af det endnu, men synes historien om armbåndet hørte til på bloggen i dag), og mon ikke I får dem at se snarest. Om ikke andet så på Instagram. Elsker det, og kommer yderst sjældent til at tage det af.

4 kommentarer

 • Inge-Louise

  Hvor er det virkelig et fint og smukt symbol på jeres familie og den kærlighed der binder jer sammen :-)
  Har din mand blot valgt de farvede diamanter hos guldsmeden eller har han selv fundet dem andetsteds?
  Overvejer nemlig selv at få lavet et smykke af noget arveguld og få indsat et par farvede diamanter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvor er det smukt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Så fint! Og så gik det lige op for mig, at jeg åbenbart har fulgt med i 6 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - The Goat