Lyt og læs med Storytel gratis i 30 dage!

1 forårslook, 2 danske brands

På en aften hvor der er mørk, vådt og storm udenfor mine vinduer, er det da nærliggende at tænke på forår -ikke? ;) Mja, faktum er jo, at sagerne allerede er godt i gang med at ramme butikkerne, og jeg er så småt begyndt at orientere mig. Lad det være sagt med det samme. 70’erne får fortsat lov til at passere mig, uden at jeg bliver fascineret.  Rustrød, beige og karry, lyst denim og pressefolder? Det bliver et nej tak herfra.

Til gengæld er der masser af Camille-varer, så behøver ikke at gøre min bankmand unødvendigt bekymret, ved slet ikke at bruge mit dankort.

Jeg vender altid tilbage til mine klassikere, og jeg har taget to gode danske brands (som er til at betale), og har fortolket det samme look; Blå jakke, stribet bluse og læderunderdel. Mere besværligt behøver det jo ikke at være :)

ll6572

Det første her er fra MbyM. Kimono, kort bluse og et par fantastiske shorts, som jeg har fra sidste år. Er evigt fan af kimonoen som overtøj.

ll6573

Det næste er fra Gestuz (som altid står for lækre læderjakker). Bikerjakke, skjorte og nederdel. Er vild med de grove striber og kontrasten mellem farvet ruskind og sort, glat skind!

Et par sorte strømper under, og så behøver jeg ikke engang vente til foråret ;)

5 kommentarer

 • Jeg er simpelthen også dybt forelsket i de fine læder/ruskindsjakker fra Gestuz – de kan bare det der! :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  De to mærker er jeg også rigtig vild med og så er det dejligt når de er danske.
  For tiden er det især mbym der lokker, hver gang jeg ser deres tøj. Har set kimonoen i butikker og overvejer om den ikke skal hjem til mig. Det er også fra mbym jeg købte min vinterfrakke i år og den er jeg super glad for :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Virkelig fine ting du har fremfundet der. Kunne godt passe ind i min garderobe. Så også at Mango havde virkelig fine læderjakker (både som overtøj og som indendørs jakker) nu her…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre sager. Den ruskindsjakke!! Nøj den måtte gerne hænge i mit skab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Dejligt, det ikke kun er mig, der ikke forstår 70’er trenden! Jeg synes, langt hen af vejen, at det er meget lidt klædeligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lyt og læs med Storytel gratis i 30 dage!