Dagens luksusdetaljer

The Return of Blondie

ll6468

Mja, så kunne jeg ikke overholde mit eget no bleach forbud længere. Trængte bare til at der skulle ske noget, efter at have været sat ud af spillet i over 2 mdr. Er for alvor tilbage fra smertehelvede, og det skal fejres!

Det er igen team Maria S der har tryllet -og der er ikke ændret i farverne på billedet. Det er simpelthen blevet så pænt og ens i farven, samtidig med at der er lidt spil fra mine tidligere reflekser. Jeg er gået efter en helt lys nuance, og ikke noget sølvgråt denne gang. Det er en afblegning, selvfølgelig med Olaplex, og derefter en glansvask. De to sidstnævnte giver masser af fugt og beskyttelse til håret, og er must hvis man afbleger, synes jeg. Jeg sørger for at bruge en beskyttende creme når jeg bruger hårtørrer, og jeg undgår glattejern til hverdag.

Tager mine forholdsregler for pleje, og så plejer (hø hø) det at gå helt fint. Man skal nok ikke få håret afbleget hvis man går efter super glasfuldt, langt hår der strutter af fugt. Hvis man er derimod er til rocket statement garn, så er det rent win -Og det er man jo ;)

2 kommentarer

 • Synes dit hår er blevet rigtig lækkert og ensfarvet. Kan godt lide der er meget lidt spil i fra dine tidligere reflekser!

  God aften!
  wwww.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det ser vildt godt ud – og jeg vil fluks bestille tid til en lignede omgang!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Dagens luksusdetaljer