En hilsen fra Gl. Skagen

Take Offer: Ophold på Ruths Hotel, Gl. Skagen

Indlægget er sponsoreret af Take Offer.

Hvad med at give denne udsigt i julegave?

ll6498

Jeg er netop hjemkommet efter det yderst hårde arbejde, hø hø, det var, at kunne give en lille anmeldelse af det skønne“Ruths Hotel” i Gl. Skagen, samt tilbuddet på ophold fra Take Offer (som udløber om 3 dage!).

ll6493

Jeg havde inviteret min mand med, og da han har fødselsdag i dag, var det en slags pre-fødselsdagstur. Kun ham og mig. Super god ide i øvrigt :) Vi blev modtaget i receptionen af Jan, som med charmerende og hjertevarm stil gav os en rundvisning og fortælling om hotellet. Sådan begynder alle besøg på “Ruths Hotel“, og man føler sig velkommen fra første sekund man træder ind ad døren. Man finder også hurtigt ud af, at hotellet er mere mere end hvad øjet i første omgang skuer. Det er faktisk ret stort med små og store bygninger fordelt i byen + en p-kælder bygget ind i klitterne!

ll6496

Stearinlys og ild i pejsen, smilende og imødekommende personale, kig til havet og klitterne fra værelset – Ja det var ikke svært at komme ned i gear, og bare lade sig omslutte af havets brusen, og synke ned i den lille tidslomme som hotellet på mange måder er.

ll6497

I første omgang var mit blik (og min ryg!) rettet mod deres wellnessafdeling med 30-32 grader varmt terapibassin, sauna og dampbad (og et lille fitnessrum, men vi var enige om, at jeg skulle slappe af, ikke?). Vi ankom først efter mørkets frembrud, og der var hele afdelingen oplyst af levende lys, som Jan havde været rundt at sætte op. Det gør han hver dag lige inden det bliver helt mørkt, og det er netop denne sans for detaljen, der gør hotellet til det ganske særlige det helt klart er.

ll6499

Man kan også tilkøbe forskellige behandlinger og massage, og det tror jeg helt sikkert jeg skal prøve en anden gang. Vi havde en reservation i deres “Ruths Gourmet” restaurant (ja, det hedder den, og det er vild gourmet, ikke noget anførselstegn her), så der var ikke så meget tid.

ll6502

Og apropos den restaurant, som styres med stilsikker hånd af Dennis Juhl, så var det absolut årets spiseoplevelse for mig. Vi fik en 3-retters menu + snacks og vinmenu. Det er virkelig gastronomi på rigtig højt plan, uden det bliver alt for prætentiøst og show-off. Jeg er på ingen måder madanmelder, men man ved godt når man oplever noget helt særligt, og det var det her. Det er ikke engang sindssygt dyrt, så vi ærgede os faktisk over, at vi ikke har gjort det her noget før.

ll6488

Vi fik bl.a. pighvar og rosenkål med brændenælde:

ll6485

Og så fik vi verdens bedste and (med trøfler!). Problemet er nu bare, at vi aldrig kommer til at lave en and der bare er halvt så god, ikke særligt fedt her i december, ha ha ;)

ll6484

Derudover en dessert med bl.a. græskar-is, som jeg kom til at spise før jeg fik taget et billede… hov ;) Dennis var selv med inde og servere (det er han altid, så han har føling med hvad der sker i restauranten, og mulighed for at snakke med sine gæster), og i det hele taget var der en hyggelig og intim stemning -Meget uhøjtideligt, selvom de har alle grunde til at være det modsatte.

ll6483

Senere bevægede vi os ind i pejsestuen til cocktails, tosomhed og pejsehygge.

ll6500

Vi havde et rigtig skønt værelse (det var nærmere en lejlighed) med havudsigt fra en af altanerne. Man kan virkelig ikke undgå at slappe helt af, når man lander sådan et sted!

ll6490

Da vi vågnede havde vi brug for en tur til vandet, så hovedet lige kunne blæst lidt igennem ;)

ll6501

Vi var heldige med, at solen skinnede fra en skyfri himmel, omend det også er fantastisk når blæsten har godt fat i havet.

Selvom “Ruths Hotel” er et badehotel, så sker der masser hele året, hver årstid har sin charme, og det nordlige Danmark er mere und “uge 29″… meget, meget mere!

ll6482

Vi sluttede af med en frokost i “Ruths Brasserie”, og her fornægter Dennis Juhls touch sig heller ikke. Jeg fik endnu en omgang lækker and (gråand med friske trøfler, fornemmer man en favorit, ha ha).

ll6486

Jeg havde godt hørt, at “Ruths Hotel” var stærke på madsiden, men var alligevel lidt overrasket over at det var så godt. Jeg er helt sikker på, at vi i fremtiden vil køre derop, om ikke andet så for at spise en frokost. Så langt fra Aalborg er det jo heller ikke.

Pyh, har jeg jer med så langt? Det blev meget billedtungt, men havde virkelig en god oplevelse, og det er bare nemmest at vise med billeder. Stor tak til Jan, Dennis og de andre på “Ruths” for en helt særlig oplevelse.

Take Offer har som sagt tilbud på et ophold netop nu, så hvis I står og mangler en helt særlig og yderst personlig gave, så er tippet hermed givet videre :) Det er jo en gave som man har god mulighed for også selv at få lidt glæde af, lidt beregnende må man vel godt være, ikke? ;)

I finder tilbuddet lige her.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

En hilsen fra Gl. Skagen