Wear it like a boy... or girl ;)

Saks Potts “Sui” jakke

Mja, min mand har købt gave til mig i år, OG vi giver ikke hinanden så dyre gaver, MEN hvis nu og alt det der, så ville denne jakke fra Saks Potts altså ligge ret højt oppe på min ønskeliste! Meget ladylike, og så kan jeg godt lide, at der ikke er noget fylde foroven. Totalt Jessica Pearson (fra “Suits”) eller Cookie Lyon (fra “Empire”) hvis det siger jer noget. To serie-figurer som står højt på min favoritliste af powerkvinder.

ll6520

Den fås bl.a. her og her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wear it like a boy... or girl ;)