Glædelig jul!!

Mit juleoutfit

ll6526

Traditionen tro kommer her dagen derpå mit juleaftensoutfit. I har set denne kjolemodel lige for lidt siden, den er nemlig magen til den blåsorte med blonderne fra H&M jeg var i i sidste weekend. Synes den har den fineste form, og stoffet er i virkelig lækker kvalitet.

ll6527

Jeres held (og ikke mit!) er, at H&M netop har sat både denne og den blåsorte ned til 200,- noget af et kup hvis I spørger mig! I finder dem her. Ang. størrelsen, så er jeg gået en op til en str. 38, da stoffet pga. den gode kvalitet er ret tykt og stift i det (jeg skal jo have plads til al julemaden!). Det gør til gengæld at skørtet falder tungt og lækkert!

Jeg havde sat enkle Chanel ballerinaer til + en tynd sort bluse under, for at undgå at have en jakke over ligesom jeg havde her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Glædelig jul!!