4 par pæne solbriller (der ligner mine)

Julegavetip: Pandora armbånd med rabat

Indlægget er sponsoreret af Pandora.

 photo ll6461_zpsez37x5sm.jpg

Jeg har igen teamet op med Pandora denne sæson. De har netop udgivet deres fine julekatalog (og åbnet deres nye webshop), og ligesom sidste jul er der også denne gang et godt tilbud på et armbånd med charm. Hvis man ønsker sig et armbånd får kæresten jo heller ikke så meget sved på panden, som hvis det var en ring, ha ha ;) Nu er jeg jo gift, men alt andet lige, så vil min mand også hellere købe armbånd eller øreringe til mig -og meget gerne via webshop i øvrigt, så der ikke er nogen julestress ;). Det med ringe og str. kan jo godt være lidt svært, og jeg svinger ofte mellem to str.

Man man vælge et af 12 forskellige charms, og så det fine, klassiske bangle eller armbånd, som jeg også vil bruge helt alene. Er vild med tanken om, at det er en gave man selv kan bygge videre på, og gøre helt personlig. Det koster 599,- lige her.

 photo ll6463_zpsajmmxs1h.jpg

Jeg har valgt den yderst detaljerede, hvide primula blomst for en enkel, feminin klassiker (og lidt kameliablomst-Chanel-vibes, ha ha), som Filuca lige så godt kan bære. Jeps, hun går i mit smykkeskrin big time lige i øjeblikket. Jeg har så små håndled, at vi faktisk bruger samme str. i armbåndene. Elsker lækre smykker i ædelmetal som kan gå i arv. Køber nærmest ikke highstreet smykker, eller såkaldt bijouteri, længere nu hvor man jo egentlig kan få rigtig mange smykker i f.eks. sølv som her, til rigtig gode priser.

 photo ll6462_zps17ecuoyc.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

4 par pæne solbriller (der ligner mine)