Mit juleoutfit

Julefrokostoutfit

Indlægget indeholder affiliate/annonce links.

ll6529

Endnu en juledag, endnu et outfit. Her fra i går hvor vi var til familiejulefrokost om dagen. Vi har en fast tradition om at spille tallotteri, og i år vandt jeg kun til allersidst fordi min mor bøjede reglerne lidt (ligesom hun gør med Filuca og Sixten, tak mor, flovt ha ha). Min mand forbarmede sig dog, og gav mig en af hans præmier; En kuglepen der kan indspille et kort besked. Hallo, årets gave! Tror også han fortrød han gik af med den, da han så hvad den kunne. Behøver jeg skrive, at jeg (og resten af familien, stakkels dem) har hørt overordentligt meget på min forvrængede stemme hele dagen? Det fedeste er at give den til Sirius, der glad trykker på knappen konstant, hov ;)

Jeg var endnu en gang i ny kjole af den budgetvenlige slags, denne gang denne sag fra ASOS, sat sammen med en let og lækker silkejakke fra Kokoon (næsten samme model som denne). Kan godt lide kombinationen af den lidt mere formelle kjole sammen med de sjovere prikker.

ll6528

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mit juleoutfit