8 ting til januars basisgarderobe

Godt nytår!!

ll6532

Jeg vil bare ønske jer et rigtig godt nytår derude! Nytåret skydes ind her hjemme sammen med familien. Ærligt, vi orkede ikke tage nogen steder eller få gæster i år, og det er faktisk vildt optur bare at kunne tage den med ro, og hygge om familien. Særligt efter vores Sverigestur ;) Vi får mad udefra (bl.a. krondyr, haps!), bordet er allerede pyntet festligt op, og der er købt ind til gode drinks til både store og små. Min mand og jeg er vildt gode til at holde en fest sammen, så det skal nok blive godt!

Jeg bruger ikke nytåret til den helt store refleksion eller laver nytårsforsætter. På mange måder er det jo bare en aften som så mange andre, bare med lidt mere glimmer. Hvis man vil ændre på noget, så er jeg mere fan af bare at få det gjort, om det så er 1/1 eller 23/3. Det synes jeg faktisk vi er ret gode til i min lille familie -som jo faktisk er blevet en del større her i 2015 -Men nu er det også slut ;)

Så hvordan bliver 2016? Jamen jeg bliver ved med at være hustru og mor til 3. Jeg bliver ved med at blogge, for det elsker jeg stadig. Jeg skifter job, og stopper helt som lærer (det skal jeg nok uddybe senere), og så ved jeg der i hvert fald bliver én udenlandsrejse, da vi har lovet børnene en tur til Disneyland i Paris i efteråret (og wow det er dyrt mand, så tænker ikke der bliver råd til så meget andet rejsehalløj, men nu må vi se).

Derudover er der alle de skønne endnu ubekendte faktorer, som man aldrig er helt forberedt på. Glæder mig til at se hvad året bringer, forhåbentlig mest af den positive slags, og ellers må vi lære af det negative.

Hav et dejligt nytår sødeste læsere, og tak fordi i stadig er med. Håber I kommer godt ind i det nye år, får en god aften, og passer på jer selv og hinanden :)

Cx

11 kommentarer

 • Sandra

  Mit nytårs forsat er, at jeg skal blive bedre til, at skrive kommentare på dine blogindlæg. Jeg er jo herinde hver dag alligevel, for at finde inspiration, tips til hverdagsluksus mm.

  Rigtig godt nytår til dig og din familie.
  Jeg glæder mig fortsat til at læse med i 2016.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Sandra, det lyder da som et super godt forsæt ;) Godt nytår!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana R.

  Glæd jer til Disneyland! Det er det bedste sted på kloden. Jeg var der med børn forrige år i efterårsferien – det er perfekt! Franskmændene har jo ikke efterårsferie (i uge 42)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det gør vi også, har selv været der to gange, men aldrig som “voksen” :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Aj, jeg er vildt spændt på at høre mere om dit kommende job!! Fortæl, fortæl….
  TAK for en virkelig inspirerende blog, som jeg troligt kigger forbi hver dag. Rigtig godt nytår til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   I will, skal bare lige have det formuleret ordentligt. Har et indlæg på vej -og i lige måde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  Lyder som en dejlig aften – godt nytår!
  Spændende med jobskifte.. Det glæder jeg mig til at høre om.
  Efter mange, gode år i folkeskolen er jeg ved at helt disillusioneret, og aner ikke hvad jeg skal stille op. Engang var det verdens bedste jobs, sådan har jeg det ikke mere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg er desværre helt enig med dig Line Maria, skal nok skrive noget om det nu her :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Godt nytår til dig og din familie. Glæder mig til at følge min yndlingsblog i 2016 og er spændt på at høre om dit nye job :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Prøv at book jeres disneyland ophold igennem den franske hjemmeside (man kan godt finde ud af hvad man bestiller, selv om man ikke kan fransk, hvis man sæver lidt til den danske samtidig) Man må gerne bestille den vej igennem, og der er rigtig mange penge at spare! Vi bestilte på dette tidspunkt sidste år og tror næsten vi sparede 5000 kr! Ps book Character breakfast…det er rocker dyrt, men ungerne får mødt en masse af figurene…fordi man gider ikke at stå flere timer i kø for et billede inde i parken med små børn! Hov blev langt, spørg hvis jeg kan hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

8 ting til januars basisgarderobe