Julefrokostoutfit

En julehilsen fra Göteborg!

ll6530

Så blev der lige stille lidt. Det var egentlig ikke meningen, men det er nu meget rart bare at hive stikket lidt.

Vi var taget en tur til Göteborg for lige at suge den sidste julestemning til os, inden vi skriver 2016 og hverdagslivet begynder igen. For mit vedkommende med store forandringer. Mere om det senere.

Det har været en virkelig skøn tur -men undtagelse af, at Sirius første nat fik en virusinfektion der gav blister i hele munden. Stakkels lille baby -og stakkels hans trætte familie, der måtte trøste hver time hele natten. HVER time blev der sagt. I to nætter gik min mand tur med ham om natten sammen med Göteborgs julebranderter, så vi andre tre kunne få sovet lidt. I nat gik det bedre, dog stadig med en del trøsten. Sådan noget må bare ikke ske! Især når vi alle 5 skulle sove på ét værelse… Så kan man lære at booke et større ;) Lad mig sige det sådan, at min concealer for alvor kom på prøve, har nærmet violette rande under øjnene pt. Vi må tage revanche en anden gang, heldigvis havde ungerne en dejlig tur! Skriver lidt om den på Regnbuen når jeg lige får noget søvn ;) Så der har I forklaringen på, at tiden stod stille herinde. Computeren blev ikke engang åbnet en eneste gang. Orkede knapt nok at svare på sms’er, ha ha ;)

Nu er vi hjemme i egne senge, må sige at jeg har savnet den en del… Sov godt derude!

3 kommentarer

 • Åh, stakkels lille fyr. Og jer! Vores yngste fik nøjagtig det samme, da han var et halvt år gammel. Vi var i Thailand, og hans stakkels lille mund var helt plettet. Heldigvis var det relativ hurtigt overstået. Godt nytår til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Julie, og i lige måde, han er heldigvis ved at være ovre det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Hej camille.
  Stakkels dreng, og jer,men dejligt i stadig kunne nyde turen. Må jeg spørge hvor den fine hue er fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Julefrokostoutfit