Chanel-agtige kjoler på budget

Datenight

ll6515

Vi havde en endnu en datenight i går (derfor jeg lige blev lidt stille), hvor vi var ude at spise lækker mad og efterfølgende drinks. Sidstnævnte kan godt mærkes i hovedet i dag ;) Det er jo om at tage revanche nu hvor ryggen er blevet god igen! Nu har hele familien juleferie, og den skal nydes i fulde drag! Tror vi har planer hver dag pt. og selvom det selvfølgelig er rart, så må vi lig sørge for at få en masse sofahygge i kalenderen også ;)

Jeg var i min nye H&M kjole, og så min Iro jakke over så det ikke blev for koldt om armene. Den er altså virkelig et af mine bedre køb!

ll6516

 

4 kommentarer

 • Lotte

  Den kjole er virkelig virkelig fin – endda i alle tre prints.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Enig, har også købt den grå :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde nøjagtig samme kjole på i går til julefest herovre. Den er så fin! Jeg er vild med de lidt “hærgede” blonder – de giver et lidt råt touch til den meget feminine silhouet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Nemlig, den er helt vildt fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Chanel-agtige kjoler på budget