Pandora i min hverdag

Chanel-agtige kjoler på budget

Indlægget indeholder affiliate/annonce links.

Jeg har netop købt endnu en Chanel-agtig kjole, og da jeg ved hvor vilde I var med den sidste jeg købte, så får I også lige denne. De minder nemlig rigtig meget om hinanden, men denne har et lille ærme, og er derfor mere brugbar til hverdag uden noget under. Ja, elsker jo den stil, så når de ikke er dyrere, så blev det altså til to ;)

ll6514

Den uden ærmer er fra Zara her, og den anden fra ASOS her. En lille bouclé-agtig jakke over og et par fine ballerinaer, så har man en klassiker :)

3 kommentarer

  • Mette

    Hvor er de altså bare fine. Jeg vil også have begge ;-) Hvilken størrelse har du din Asos kjole i?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Har overvejet den fra Asos, men i tvlvl om hvor kort den er – kan du sige noget om det?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Pandora i min hverdag