En julehilsen fra Göteborg!

8 ting til januars basisgarderobe

Indlægget er sponsoreret af Minimum.dk

I morgen står den på glitter og glamour for rigtig manges vedkommende -det kommer den også til her. Men lige om lidt skriver vi jo januar og hverdagen melder sig for alvor igen. Jeg har været ved at se udsalget hos Minimum for at sammensætte de ting jeg mener vil udgøre en perfekt januarbasisgarderobe. En garderobe der gerne må været klassisk og enkel ovenpå alt juleglimmeret, men også passe til de forsinkede julefrokoster der tit er en enkelt eller to af i januar:

ll6531

Jeg ville gå efter en grå strik i uld som kan sættes sammen med både jeans og pailletnederdel. En sort frakke i enkelt og klassisk snit med et smalstribet halstørklæde som både passer til hverdag og til at gå ud. En afslappet grå jerseykjole og som modstykke en klassiker i sort blonde. Dertil noget enkelt og lækkert undertøj. Det hele er fundet på Minimum.dk´s udsalg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

En julehilsen fra Göteborg!