Vind smykker fra Pandora til 1200,-

4 bluser til job og fest med rabat

Indlægget indeholder affiliatee/annoncelinks.

Jeg er stor fan af tøj der kan gå til flere lejligheder, alt afhængig af styling. Især i denne tid, hvor der ofte er hyggelige sammenkomster direkte efter job, er det oplagt at se på netop det.

Jeg blev fristet af Stylepits tilbud om 30% rabat (kode: K30DK) på strik/overdele, og har fundet nogle yderst budgetvenlige bud på overdele, der kan gå direkte fra job til fest!

ll6475

Fra venstre: Jeg synes sagtens man kan bruge pailletter til hverdag og på job. Især når de er matte og der er høj krave som på denne bluse! Sæt evt. en grov cardigan over i dagtimerne. En blondebluse i afslappet t-shirt model er selvfølgelig oplagt til hverdag, men også rigtig fin om aftenen. Sweatshirt med sølvprint gør den klassiske sweatshirt meget mere festlig. Og klassikeren i blonde med høj hals er tæt på uundværlig i garderoben, og er helt perfekt til at skabe “fra hverdag til fest” stilen, hvis I spørger mig. Her er den mørkeblå for et knapt så formelt look, men den findes også i sort.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vind smykker fra Pandora til 1200,-