Den pæneste efterårsfrakke

Wanted Wednesday – Coat Edition

Indlægget indeholder affiliate links.

Så blev det onsdag, og set i lyset af mit seneste indlæg og årstiden, så har jeg fundet 5 frakker, og særligt én frakke, som er ret så fantastiske. Hvis jeg havde råd, så hang denne frakke fra Baum und Pferdgarten også i min garderobe dette efterår. Den minder jo en del om den fra Inwear med tværstriben, men denne her indeholder også en af mine yndlingsnuancer, den elektriske blå.

 photo ll6409_zpswfc77ujm.jpg

Jeg ville style den med andre ting i samme blå nuance, og derudover med bordeaux. Bordeaux og navy er selvfølgelig altid et hit, men jeg synes også sagtens den kan bruges til elektrisk blå.

Frakken er som sagt fra Baum und Pferdgarten, og den er sat sammen med følgende items, som jeg har på ønskelisten: Strikken er i lækker cashmere fra Perfectly Simple, støvlerne fra Toga Pulla x Notabene samarbejdet, nederdel fra Topshop og yndlingshandsker fra Markberg, som jeg gerne ville have i sorte også. Halstørklædet fra TGTBB er heldigvis allerede i garderoben, men det passer jo perfekt hertil.

Nu vi er ved frakker med gode detaljer, så har jeg fundet yderligere 4 gode bud, der helt klart ville gøre efteråret sjovere:

 photo ll6408_zpseyd4rigv.jpg

Øverst til venstre: Frakke i en kortere model fra samme serie hos Baum und Pferdgarten. Jeg er vild med zigzag striber (eller chevron, hvis vi skal være fancy). Lavede jo en jakke i min ene Envii-kollektion der var quiltet i netop det mønster. Derfor er jeg også ret vild med den grå fra Soft Rebels, omend det måske bliver en smule for meget i længden med både dip dye og zigzag. Baum und Pferdgarten står sørme også bag frakken med de bordeaux striber, også ret lækker, hva? Og til sidst Mango med en leomønstret sag i boucle. What’s not to like?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den pæneste efterårsfrakke