Tip! Personligt Lala Berlin tørklæde

Tip! Det er nu du skal til Hamborg!

 photo ll4586_zpscshkn4hq.jpg

I får lige et lille tip mere, for det var i denne weekend at Dom/tivoli åbnede i Hamborg. De holder kun åbent til og med d. 6/12, så det er bare med at komme afsted! Jeg lover, hvis man ikke er i julestemning når man ankommer, så er man det når man tager hjem. Og hvor skal man så bo…

Ja, det er det spørgsmål jeg stadig får mest på mail. Derfor har jeg tippet om hvilket hotel vi bor på lige her (vores faste Hamborg-hotel, det lyder helt fancy, hva!). Ved ikke om I så det indlæg, da det kom lige i slutningen af sommerferien. Det er et virkelig godt hotel, ligemeget om man er et par, flere par der rejser sammen, eller en familie. Venligt personale, rent og super centralt til både Dom og shoppingcentrum. Man kan jo lige så godt besøge alle julemarkederne inde i midtbyen nu man er i gang. Der er flere rigtig gode, både de helt store som det inde ved Rathaus, og de helt små i sidegaderne (man kommer forbi en del på gåturen fra hotellet).

Jeg har skrevet lidt om sommerudgaven af Dom her, og vinterudgaven er præcis samme stil, bare hyggeligere og mere fokus på jul (og glühwein!). Men pak lige varmt tøj (både skisokker, overtræksbukser osv.) og støvler, for der kan altså godt være ret koldt sådan en aften i Hamborg. Det er så ærgerligt at få en tur ødelagt fordi man fryser hele tiden. Jeg har flere år haft Moonboots på!

Vi kommer desværre ikke afsted i år, så nyd lige turen ekstra for mig, hvis I er så heldige at skulle afsted. Det er min ryg slet ikke stærk nok til endnu (for lang køretur, jeg ville ikke kunne prøve nogle forlystelser og tanken om en fremmed seng, omend god, er ikke lige det min ryg er gladest for). Øv! Jeg savner sådan at rejse :(

3 kommentarer

 • Gitte Adamsen

  Kom netop hjem fra Hamborg i mandags med dejligt besøg i Dom på åbningsdagen, brunch på Elbwerk og ikke mindst skønt ophold på Adina- takket være fin inspiration fra dit indlæg, Camille. Rigtig god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det lyder lækkert Gitte, er helt misundelig. Og tak skal du have -du er meget savnet! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte A

   Glemte helt at nævne den dejlige middag på Petit Bonheur;-)Tak- det er du også:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tip! Personligt Lala Berlin tørklæde