På knæ for efteråret

Tip! 4 veste der gør din jakke til en frakke!

Indlægget indeholder affiliate/annonce links

Jeg skylder jer nogle outfitbilleder, men nu blev jeg lige så inspireret af mit eget indlæg i går, at jeg gik på jagt efter de bedste veste til at forlænge livet lidt på skindjakkerne. Synes nærmest ikke jeg har haft min Rick Owens jakke på dette efterår. Det har selvfølgelig også noget at gøre med den dårlige ryg, fordi jeg har jo heller ikke været ret meget ude den seneste tid :( Må tage revanche i foråret, eller alternativt snuppe en af disse veste:

 photo ll6438_zpsdly1efbr.jpg

Fra venstre: Vest fra Only med vamset bikerlook. Ja, den der fantastiske frakke fra Baum und Pferdgarten findes også som vest ;) Få sæsonens helt rigtige uniformslook med gyldne knapper, uden at skifte yndlingsjakken ud. Og til sidst en lækker grå sag fra Gestuz, som tilføjer en god og brugbar længde til f.eks. læderjakken.

Det er en løsning jeg selv er rigtig glad for, og har bl.a. en ret lækker uldvest fra COS, som I måske husker? Ellers er der inspiration til outfits med den lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

På knæ for efteråret