Tip! 4 veste der gør din jakke til en frakke!

Stribet efterår

 photo ll6440_zps9f5jxp7b.jpg

Ja, mit favoritmønster fornægter sig jo ikke ;) Her er outfitbillederne jeg skrev om forleden, men desværre først har fået uploaded nu. Beklager tavsheden i går, men jeg må indrømme, at det er sin sag at få blogget med den her dumme ryg! Nogle dage går det ret godt, og andre dage går der virkelig lang tid før jeg overhovedet bare kan komme i gang, og kun kan få dagen til at hænge sammen hvis jeg kan få en middagslur + ligge ned i løbet af dagen flere gange. Og så er der dage, hvor jeg jeg nærmest bare har ondt i ryggen fra morgen til aften. Ryggen er noget af det værste at komme til skade med, jeg har seriøst aldrig oplevet noget lignende! Kan f.eks. sige, at jeg ikke har været ved frisøren siden ulykken, fordi jeg ikke kan regne med, at jeg kan sidde i frisørstolen i flere timer. Nogle dage ville jeg godt kunne, men andre dage er det totalt no-go. Ikke nemt at booke en tid efter, så er ved at have den vildeste udgroning. Tænk at sådan en ulykke kan have indvirkning på så mange ting i så lang tid. Jeg har seriøst ikke løftet Sirius i over en måned, og det savner jeg virkelig. Han kan jo ikke forstå hvorfor jeg ikke kan tage ham op, når han rækker armene op mod mig :(  Heldigvis går det den rigtige vej, det går bare ikke så hurtigt som jeg havde håbet.

First world problems, I know, men det er mere for at give jer et billede af, hvorfor bloggen af og til står lidt stille for tiden, og der ikke lige kommer helt så mange indlæg som I er vant til. Og samtidig opfordre til, at hvis man f.eks. har været i et biluheld, så insister på at få ryggen scannet hvis den gør ondt. Jeg troede seriøst ikke at jeg havde fået et brud på rygsøjlen (det er jo ret voldsomt alligevel), og hvis jeg ikke var blevet scannet kunne jeg højst sandsynligt have døjet med det rigtig, rigtig længe. Nu ved jeg i det mindste hvad det er, og kan tage hensyn til det (og ved det trods alt går over igen).

 photo ll6442_zps5zu14rfe.jpg

 photo ll6441_zpsdhphjpci.jpg

Frakke fra Part Two, nederdel og halstørklæde fra Second Female, sweatshirt er mit eget design for Envii, og sneakers fra Adidas.

5 kommentarer

 • Julie M

  Jeg synes det er fantastisk, at du overhovedet får blogget! Med en familie og er brud på rygsøjlen. Det er forfærdeligt at have ondt i ryggen :/ Så tak for de gode indlæg, som du får lavet :-)
  Og god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Rigtig god bedring Camille. Det er så ubehageligt at have ondt i ryggen, så det her lyder som en rigtig sej omgang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Camille,

  Ja det er ikke sjovt med den ryg. Øv!

  Jeg tillader mig lige at kommentere på det nye på bloggen med at man skal klikke sig ind på indlæggene. Jeg ved at mange bloggere gør det for at få flere “klik” fra os læsere og dermed kan vise en større trafik på sitet MEN jeg synes det er dødirriterende. Faktisk gør det at jeg på forhånd dropper en blog når jeg ser det er den måde det gøres på men værre er at jeg kan mærke jeg ikke ´gider´ klikke mig ind på dine indlæg – det bliver for bøvlet og ikke så nemt. Og det er jo trist. Du er faktisk den blogger der introducerede mig til mediet og jeg har fulgt med i årevis.

  Hører du mon også fra andre der har det som mig? Ihvertfald så er det ment som en konstruktiv kritik.

  Fortsat god søndag aften.

  KH Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Rigtig god bedring og tak for alle de smukke indlæg du tidligere har lavet:-) pas på dig selv og lad bloggen hvile.

  Mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor frustrerende med den ryg :( Håber godt nok ikke det kommer til at påvirke dig i det lange løb mere end det allerede gør. Fulgte med hos en amerikansk Youtube sidste år, som brækkede ryggen under Halloween og endte med at blive sengeliggende i et års tid før hun bare kunne komme ud og handle igen =/ Det er sgu grumt med uheld i ryggen, som du også skriver. God bedring herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tip! 4 veste der gør din jakke til en frakke!