Tip! Det er nu du skal til Hamborg!

Pæneste “Block heel” sandaler på budget + 15% hos Nelly!

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com.

Der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at den såkaldte “block heel” bliver svær at komme udenom til foråret. Allerede her i sensommeren var Chanels bud på en slipper med den brede hæl udsolgt alle steder, og det bliver kun større. Heldigvis for det! Jeg elsker den slags hæl. Komfortabel og uformel nok til at man kan bruge den til hverdag -for lad os være ærlige; De der helt specielle festsko bliver jo luftet alt for sjældent.

 photo ll6421_zpsnkes5o6x.jpg

Da jeg for et stykke tid siden blev spurgt om jeg ville style et par ting fra Nelly.com’s egne mærker, faldt valget derfor på disse yderst enkle og brugbare sandaler fra NLY Shoes. Udover at jeg synes de er rigtig pæne på foden, så er de også super rare at have på, og selv her i efteråret fungerer de fint med et par strømper i. Til de mere vovede ville det også være super flot med en glimmerstrømpe i!

 photo ll6424_zpssqaji8g9.jpg

Og det bedste? De sprænger på ingen måder budgettet, med en pris på lige under de 300,- De fås også i beige og i grå (rigtig flotte til bare fødder og ben!), og så er der også en variant der minder meget om i elektrisk blå, endda på udsalg. Dem tror jeg faktisk jeg klikker hjem nu her, så må de lige stå og vente indtil ryggen tillader den slags igen.

 photo ll6422_zpso3xjvrhy.jpg

Nederdelen er jo også fra Nelly, nærmere bestemt NLY Trend, og findes stadig i enkelte str. på udsalg.

 photo ll6425_zpslojdvtde.jpg

 photo ll6423_zpsiy1urgpp.jpg

Og så så jeg faktisk lige, at man i dag (og kun i dag) kan spare 15% på hele Nelly.com med koden: 15OFF, gælder dog ikke på allerede nedsatte varer. Perfekt timet med indlægget her må man sige!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tip! Det er nu du skal til Hamborg!