Balmain x H&M - Giver hypen bagslag?

Min lørdag aften…

Ha ha, da jeg fik uploaded disse billeder så jeg først hvor “crazy catlady” jeg kommer til at fremstå lige nu. Ingen smarte lørdagscocktails, date eller fest, næ nej. Jeg sidder såmænd og ser DMA (vi er enige om, at Christopher er til ældre kvinder, ikke? Ha ha) med yndlingssæt, nu som retromodel:

 photo ll6415_zps3ua8w33l.jpg

Som jeg skrev på insta, så føler man sig altså lidt gammel når ens yndlingschokoladebar endelig kommer tilbage med det RIGTIGE navn, og får påklistret ordet “retro edition”, tsk!

Og yndlingsjuleøllen (ja, altså hvidtøl) som jeg glæder mig til hver jul, og stadig begræder ikke længere kommer fra Urban, men nu Ceres.

Og seriøst, jeg er så gammel, at min udsigt nu er dette:

 photo ll6414_zpskrxn0ozm.jpg

Bliver det mere Mommy? Jeps, ungerne har fået lov til at bruge mine shoppepenge på juleudstilling i stedet (sådan noget koster mere end hvad man skulle tro!). Og ikke nok med det, jeg skal også se på den i de næste 2 mdr! Sådan kan det gå -så er det meget godt jeg egentlig ikke decideret mangler noget ;)

Nå, men jeg tænker, at mange af jer sikkert har tømmermand pga. juleøl i går (?), eller bare tager den med ro, og måske har en aften der minder om min. Og det er sgu egentlig også helt ok! Mere end ok. Regnen og blæsten trommer mod ruden, og der er masser af kærlighed her indenfor. Min ryg volder stadig problemer, så no going out for me. Det er dog ved at gå den rigtige vej, heldigvis! Håber på snart at være tilbage 100%.

Tak for gode kommentarer til mit seneste indlæg, jeg får lige svaret jer alle i morgen <3

   

3 kommentarer

 • Jeg ved ikke, om jeg bare er født lidt senere, men har aldrig aldrig hørt om Raider før de kom tilbage på markedet. Kender kun til twix :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Virkelig længe siden jeg har kommenteret, men dette indlæg kan jeg bare forholde mig til på en næsten deprimerende måde haha.
  Jeg sad også og så DMA og tænkte “ham Christopher er sgu helt ok”, mens jeg broderede (!!) pakkekalender. Kom til at tænke på min farmor som broderede den samme til mig og følte mig monster gammel
  Skønt med sådan et hverdagsindlæg med lidt tør “gammel” humor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  Det har faktisk taget mig frem til nu at lære at sige Twix i stedet for Raider – og nu behøver jeg slet ikke at bekymre mig om det. Retro rocks!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Balmain x H&M - Giver hypen bagslag?