Efterårs lag-på-lag

Flashback Friday – Hoodies

 photo ll3714_zpszzn9vsul.jpg

Jeg ved ikke med jer, men det er især når vejret bliver mere køligt, at jeg går med hoodies. Jeg har været ved at finde lidt frem i garderoben, og derfor er det også oplagt at finde lidt tidligere outfits frem med dette tema.

 photo ll4756_zpsclcfxskb.jpg

De er jo selvfølgelig oplagte til fine lag-på-lag looks, apropos i går. Det er selvfølgelig oplagt at style dem sporty og street’et, men det er ikke helt min stil, så jeg er mere til det casual, enkle, gerne tilsat lidt luksusmaterialer som cashmere, læder og pels.

 photo ll3721_zpss6yyblcy.jpg

 photo ll3315_zpsqhubhuqa.jpg

 photo ll3605_zpswqqligok.jpg

 photo ll2466_zpsuptdyz3g.jpg

 photo ll608_zpsdiigylos.jpg

 photo ll1407_zpsm3q4qoz3.jpg

 photo ll1471_zpsvybtqay7.jpg

 photo ll4926_zpsi0czif3j.jpg

 photo ll4741_zpsmg2bpcrc.jpg

 photo ll4784_zpsro5hwrey.jpg

   

2 kommentarer

 • Rikke

  Synes det første billede / outfit er rigtig godt, fotografen har lige fanget smilet på både øje og mund, lækkert hår også.

  Hoodies er mest noget jeg stjæler hos kæresten og elsker at varme mig under et tæppe på sofaen, eller når jeg er alene hjemme, så føles savnet mindre.
  Jeg ville nok ikke tage hoodien på ud i verden, men det første billede inspirerer. Tror ikke jeg kan worke rock-chick looket som dig :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh. Er vild med det næstsidste billede. Pokkers, så god du er på billeder. ;) Elsker også hoodies, men synes heller ikke jeg worker dem helt så fint som dig, så de kommer mest på i fritiden. God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Efterårs lag-på-lag