Camille, går du ikke meget i det samme?

De 8 bedste læderjakker med for

Indlægget indeholder annonce/affiliate links.

I forlængelse af mit indlæg forleden, så har jeg været ved at finde de bedste læderjakker med for netop nu. Det er ikke det billigste at investere i, men til gengæld er det en investering som er holdbar, og kan bruges i rigtig mange sæsoner. Ultimativ hverdagsluksus hvis I spørger mig.

 photo ll6446_zpscpuvjtt6.jpg

Find dem her: 1, klassisk jakke fra Samsøe & Samsøe, som helt sikkert holder mange sæsoner. 2, jakke i imiteret læder, som har alle de gode detaljer, men pga. materialet er yderst budgetvenlig. 3, enkel naturfarvet jakke fra Reiss.4, en lidt mere budgetvenlig udgave fra Modström. 5, Calvin Klein Jeans står bag denne sorte sag. 6, lang jakke med lækre lynlåsdetaljer fra J. Lindeberg. 7, klassikeren fra Acne, som virkelig har vist sig som en ægte klassiker. Fås i flere str. her. 8, meget smuk frakke fra VSP.

Desværre kan min favorit fra Anne Vest ikke fås lige nu (håber hun sætter den i produktion igen), men hun har denne lange udgave, som også er virkelig, virkelig lækker! Hvis penge ikke er et problem, så tjek lige denne eller denne fra mesteren Rick Owens, nice!

1 kommentar

  • Uhhh, hvem der dog bare havde pengene til lidt Rick Owens! Var så ked af at skulle udskifte min læderjakke med noget mere praktisk SÅ tidligt på sæsonen, så tror jeg bliver nødt til at klikke den fine jakke fra Modström hjem. Den er godt nok fin, og så til den pris :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Camille, går du ikke meget i det samme?