#PrayForParis

De 7 bedste hoodies lige nu

Indlægget indeholder affiliate/annoncelinks.

Jeg tror på vigtigheden af at komme videre med livet. Leve sit normale liv, ellers har terroristerne jo vundet. Jeg nød stilheden i går, så på billeder verden over af bygninger og monumenter i franske farver, alt imens mit Facebook feed blev klædt i tricolore. Først tænkte jeg, at jeg ikke ville give terroren yderligere opmærksomhed ved at skifte mit FB profilbillede. Men nej, det er jo ikke det det handler om. Desværre har terroristerne fået al den opmærksomhed de ønskede, lige nu handler det om at stå sammen, som jeg skrev i går. Alle nationaliteter og religioner side om side. Og derfor iklædte også jeg mit FB-profilbillede tricolore. Frihed, lighed og broderskab <3

Og fordi livet jo skal gå videre, så får I hermed det indlæg, som ellers skulle være kommet i går:

Inspireret af mit indlæg fra i forgårs, gik jeg på jagt efter de bedste hoodies i butikkerne lige nu, og jeg endte på disse 7. Der er en god blanding af bouclé, cashmere, print og biker:

 photo ll6431_zpsvd1fgww1.jpg

Find dem her: Nr. 1, nr 2 (som også fås i hvid og i sort), nr. 3 (som jeg selv har i sort), nr. 4, nr. 5, nr. 6 og nr. 7.

Flere af trøjerne er fundet i herreafdelingen, og det er altså et rigtig godt tip. Der er ofte meget mere at vælge mellem, og personligt kan jeg bedre lide den lidt løsere og længere pasform.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

#PrayForParis