Pæneste "Block heel" sandaler på budget + 15% hos Nelly!

Blomsterregn

 photo ll6426_zpsrmuzjokl.jpg

Egentlig hører denne paraply ikke ind under kategorien “Keeper”, derfor mangler det i overskriften. Den har dog vist sig at være noget af en keeper, da jeg har haft den i rigtig mange år efterhånden. Jeg har altid syntes, at det var ret så poetisk en tanke, at gå under blomsterregn.

Jeg syntes, og synes egentlig stadigvæk, at Louis Vuittons “Cherryblossom” print var super cute, og en sjov nytænkning af et gammelt, klassisk brand. Jeg har også stadig et par tasker og accessories fra kollektionen, men måske jeg alligevel er vokset fra det udtryk. Jeg kan ikke helt bestemme mig. Paraplyen er dog så sjov, så den har aldrig været pakket væk, og heldigvis har jeg jo en datter, som helt sikkert vil elske det en dag.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Pæneste "Block heel" sandaler på budget + 15% hos Nelly!