Min lørdag aften...

3 x outfits til julefrokosten med rabat

Indlægget indeholder affiliate links.

Nå, nu hvor jeg fortalte jer om min ekstremt spændende og festprægede aften i går, så tænkte jeg det var på sin plads med lidt festoutfits ;) A girl can dream, right?

Jeg spottede nemlig lige, at Boozt giver med koden 20FUNDAY 20% rabat på alle nyheder (hvis man køber for mere end 899,-), men kun i dag. God anledning til at få købt noget af det tøj man jo (desværre) ikke får brugt så tit.

 photo ll6416_zpswnuar5q0.jpg

Synes pailletblusen med den høje krave er helt genial. har tidligere fremhævet lignende, og selvom blusen jo er yderst flashy, så bliver den mere uformel med den høje krave. Nederdelen har en god længde, og vil jo sagtens kunne bruges til hverdag også. Stiletterne synes jeg passer perfekt til, og er vild med de enkle detaljer.

Ok, hvor smuk er denne grå kjole ikke lige? Wow, ville virkelig ønske den hang her hos mig. Er faktisk på jagt efter sådan noget lignende -hvis bare ikke de unger havde insisteret på den juleby ;P Skoene er så girly-fine, og et godt eksempel på, at man ikke behøver en høj hæl for at dresse op.

Den sorte asymmetriske kjole sprænger ingen budgetter, og sådan en sag her er bare altid pæn! Stiletterne holder sig ligeledes i den billigere afdeling, og jeg synes den chunky hæl fungerer super godt (og måske er den behagelig at danse på).

Det er ikke nu jeg skal skrive, at jeg sidder i gråmeleret joggingtøj og skriver dette, vel? Godt nok er det rent og matcher, men stadigvæk. Living that glam-life ;)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min lørdag aften...