Hvorfor en draperet cardigan er en god investering

12 pæne draperede cardigans

Indlægget indeholder affiliate/annonce links.

I spurgte om draperede cardigans, og den var jo også oplagt, så her kommer 12 bud på gode cardigans i forskellig stil, som jeg lover ikke sprænger budgettet:

 photo ll6451_zpsmu90zffo.jpg

Find dem her: Nr. 1 der har sådan lidt smoking-look (fås også i andre farvekombinationer). Nr. 2 med cool struktur. Nr. 3 fra Vila der også fint går som en let forårsfrakke. Nr. 4 der kombinerer let chiffon med strik for at understrege tørklæde-looket. Nr. 5 med de fineste stjerner. Nr. 6 i sølv som også bl.a. findes i sort. Nr. 7 fra Only med cool struktur og farve. Nr. 8 fra Sofie Schnoor i lækkert basic snit og nr. 9 med kabelstrik for sjalslook.

 photo ll6452_zpsdwx39akj.jpg

Find dem her: 3 bud på cardigans med lidt mere længde, nr. 10 fra Tiger of Sweden. Nr. 11 fra Tommy Hilfiger, og nr. 12 fra Hunky Dory som generelt er ret gode til disse draperede cardigans.

Ellers har jeg også tidligere været rigtig glad for de draperede cardigans fra All Saints. God kvalitet og pasform, men jeg har simpelthen slidt mine op, og har ikke fået købt nye endnu. Det ser ud til at man lige kan nå at spare 30% hos dem i dag ;)

1 kommentar

  • Virkelig fine forslag til cardigans :-) Ønsker mig selv en i julegave, så det er lækkert med lidt inspiration.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Hvorfor en draperet cardigan er en god investering