Mere gråt efterår

Tip! Enkel basiskjole

Indlægget indeholder affiliate links.

Ved denne tid gør jeg altid lidt garderobestatus, og får bl.a. lagt sommertøjet lidt væk, og fundet uldfrakkerne frem forrest på bøjlestangen. Det er også her jeg sorterer ting fra, som jeg ikke længere kan se mig selv i. Tit ser man lidt anderledes på tingene når de har været gemt væk nogle måneder. Den skæve søm på en kjole der ikke lige var bedste venner med vaskemaskinen irriterede ikke da kjolen blev lagt væk, men nu hvor den bliver taget frem igen, kan man pludselig se hvor skæv den er… er det bare mig der har det sådan? Jeg burde virkelig snart bare stoppe med at købe for billigt basis, for det jeg finder frem igen og igen er det der typisk har kostet lidt mere, og er i god kvalitet.

Derfor drømmer jeg lige nu om denne basiskjole fra By Malene Birger:

 photo ll6353_zpsyqifcl7b.jpg

Så fin og enkel, og en jeg ville kunne bruge sæson efter sæson. En i hver farve, tak ;)

12 kommentarer

 • Mette Marie

  Har netop set den i deres outlet på Amager til 50-70% i sort og blå :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Øv, der kan jeg jo ikke komme ud :( Men tak for serviceinfo til de som kan :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis ikke den kostede nær 1500 kr var den blevet klikket hjem i hver farve! For søren hvor er den bare smuk og klassisk! Og nu glæder jeg mig til tiden efter SU ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, tiden efter SU er så god! Husker stadig tiden før hus, bil og børn som værende meget god for min shopping ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den er lækker og meget anvendelig, men hvilken farve er mest brugbar ? for 1500 er nok lige i overkanten til at købe alle tre.
  Og er enig med dig omkring gode basiskøb, jeg er også blevet træt af de billige H&M, ASOS & Nelly ting, de er pæne et par gange, og så bliver de skæve og der løse tråde osv.
  Hvad blev der egentlig af Topshop, synes de havde gode basisting for et par år siden, nu er de ligesom de andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg tror jeg ville gå efter den lyse, da man kan se detaljen med det fine bælte bedre… lige umiddelbart :) Og ja, Topshop har jeg ikke købt noget fra i umindelige tider efterhånden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er også stoppet med at købe basisting (og ting generelt) i de billigere butikker. Jeg har gerne mit tøj i rigtig mange år, og så kan det altså ikke nytte noget, at det skrider i syningen efter én vask.

  For en del år tilbage shoppede jeg rigtig meget i H&M og Gina Tricot. Men så opdagede jeg lidt et mønster i hvordan jeg bruger mit tøj. Det dyre og som var i bedre kvalitet røg på igen og igen, mens de billigere ting ofte lå bagerst i skabet. Jeg tog simpelthen konsekvensen af det, og har nu nedjusteret min shopping gevaldigt! Jeg køber næsten aldrig noget og tænker længe over det jeg så endelig køber.

  Jeg synes derfor ikke at en kjole fra MB til 1500,- er mange penge, hvis den vel at mærke bliver brugt meget, og tilmeld bliver en klassiker i skabet de næste 3 år frem.

  Og sådan havde jeg det faktisk også, da jeg var på SU. Der handlede jeg meget i Cos og planlagde nøje hvad jeg skulle have, når der var udsalg. Okay – det gør jeg faktisk stadig! Der er næsten ingen grund til at betale fuld pris for noget længere, når der alligevel altid er udsalg, mid-season sale, Super Bazaar eller Rivegilde.. (Sidespring – sorry!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel

   Enig, god basis skal holde til mange vaske og kan bedst betale sig at købe i god kvalitet. Jeg har flere ting fra H&M jeg er glad for, men det er ikke de ting, jeg går mest i. Kan huske jeg købte en bluse fra DAY mens jeg studerede (og det er så snart 8 år siden)…jeg har den endnu! Den er pæn selv efter mange vaske…så det er jo en bedre investering på sigt end mange af highstreet købene. Og jeg har det på samme måde – betaler sjældent fuld pris for noget, finder gerne det meste på udsalg, som der jo (heldigvis) er mange af efterhånden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Enig, jeg har faktisk også mange af mine ret gamle By Malene Birger køb endnu, apropos :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jamen jeg er helt enig med dig! Og god pointe med udsalget, hvis man har lidt is i maven, så kan det virkelig godt betale sig at vente. Der er faktisk gået rigtig meget inflation i det her de seneste par år synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Nogle har rigtig svært ved at gå på udsalg, men jeg synes faktisk at det er blevet væsentligt nemmere med årene. Nu går jeg heller ikke på udsalg i H&M, hvor der som regel roder og ikke er system i de forskellige items, men butikker som Day, Bruuns Bazaar, MB og Cos har altid et virkelig godt udvalg i deres udsalg. Der vil selvfølgelig altid være styles der er helt udsolgte, men jeg får som regel det jeg har udset mig, hvis jeg kommer forholdsvis tidligt i udsalget.

   Og ja, der er virkelig gået inflation i det. Det er faktisk ret synd for butikkerne, for når “alle andre” gør det, så er man nødt til også selv at hold udsalg. For at stoppe udviklingen burde butikkerne kollektivt lave to udsalg om året, og ikke alle de der pre-sales og mid season-sales. Det er jo klart, at ingen køber noget til fuld pris længere!
   Det er en ret skræmmende tendens. Jeg kan huske for nogle år tilbage, hvor Cos altid startede udsalg den 24.12 omkring midnat. Jeg ELSKEDE at gå i seng juleaften med computeren, og så shoppe deres udsalg. Idag starter det længe før jul, og man kan jo nærmest ordne alle juleindkøb på udsalg..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Rigtig god pointe Henriette, og er helt enig i øvrigt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mere gråt efterår