Blødt og lunt

Shake it off

Indlægget indeholder affiliate links.

 photo ll6391_zpsrfowtzjf.jpg

Allerførst tak for alle jeres kommentarer, likes og delinger af info om tyveriet af min cykel i går, I er de bedste. Ved godt det sker hver dag (især I københavnere er hårdt ramt!), men det er fandeme ikke ok! Hvorfor blev det nærmest legitimt at tage en cykel der ikke er ens egen? Er det fordi der næsten aldrig er nogen konsekvens?

Jeg vil i samme ombæring opfordre alle, der overvejer at købe en brugt cykel, til at downloade politiets app. Her kan man nemlig taste stelnummeret på en cykel ind, og se om den er stjålet (og direkte give et tip, hvis man ved hvor den er). Det var nyt for mig, og det er godt nok smart. Men sådan en er de vel også nødt til at have, nu de nærmest intet gør ved cykeltyveri…

 photo ll6387_zpshvyzxsn6.jpg

Nå, men tænkte denne billedserie passede meget godt til “dagen derpå” med masser af vind i håret. Det må jeg se om jeg ikke kan få i dag til at “shake it off”, gerne med den sang i ørene!

 photo ll6390_zps6x2bhcbk.jpg

Strik fra MbyM, læderjakke fra Gestuz (lignende her, her og her), nederdel fra T by Alexander Wang, støvler fra Sam Edelman og solbriller fra Chanel.

 photo ll6388_zpstpeiqxpm.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Blødt og lunt