Helt i gråt

Min weekend

 photo ll6337_zpscttu7w45.jpg

Har tilbragt en del af weekenden med disse fantastiske piger (og deres mænd), som jeg har kendt siden folkeskolen. Dejligt at komme ud og afsted, hvor det ikke skal handle om børn, men bare være veninder. Det var første gang Sirius skulle passes om natten, men han var i gode hænder hos mormor, så det gik godt!

Så ja, virkelig god weekend, som dog fik en brat afslutning, da jeg blev påkørt i vores bil i går. Jeg har det efter omstændighederne ok. Har været ved lægen til tjek, da jeg har lidt rygsmerter, men nu ser vi om ikke det hurtigt bliver bedre med noget smertestillende. Tænkte at jeg lige ville skrive det, så I ved hvorfor jeg måske ikke er så hurtig til at få svaret på mails, kommentarer osv. Jeg kan jo sagtens sidde/ligge og arbejde ved computeren i noget tid (og jeg har også brug for at lave noget der får tankerne et andet sted hen!), men man er jo alligevel både mentalt og fysisk træt ovenpå sådan en omgang. Og så vil jeg ikke engang begynde at skrive om, hvor ked af det jeg er over vores bil er mega smadret, og at vi ikke får den tilbage foreløbig. Godt jeg i det mindste lige nåede at købe en ny cykel, når ryggen forhåbentlig snart bliver bedre kan jeg i det mindste komme omkring. Er selvfølgelig lykkelig for, at det ikke gik værre, men altså, øv for fanden!

10 kommentarer

 • Uhhhh øv! Det lyder ikke rart. Godt du har fået det tjekket. Har du meldt det til forsikringen, at du har rygsmerter? Det har du sikkert, men bare lige hvis der kommer noget i fremtiden, som kan relateres til det…God bedring! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det har jeg egentlig ikke nej, kun til lægen jo, men tak for tippet, det vil jeg lige få gjort i morgen :) Og tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pedersen

  Nej nej nej… for sadan da også. Er glad for at høre at du har det godt og at du er sluppet billigt fra det. Sikke noget rod. Jeg ønsker dig god bedring og håber du hurtigt er på højkant igen.
  KH Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Camille,- håber de der smerter er hurtigt væk. Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak -tager noget smertestillende og krydser fingre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Puha :-( God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer i med dig: ØV for fanden! Jeg er glad for at høre at det ikke gik værre, men sikke en forskrækkelse alligevel. Jeg håber du kommer oven på hurtigt igen <3 Her er vi begge to selv mærket efter et røveri i Peru sidste år. Det er over et år siden allerede, men nu hvor vi er tilbage i sammen miljø (specielt når vi går på stranden), trods vi befinder os i en anden verdensdel, kan vi stadig mærke det i os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Laura. Og hvor frygteligt med røveri! Kan sagtens forestille mig, at det er noget der bliver i kroppen. Nu har jeg ikke været ude at køre endnu, men jeg tror heldigvis ikke jeg er bange for det. Det var ikke min skyld det der skete, så ville ikke kunne have gjort noget anderledes.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Helt i gråt