Gamle favoritter og en vinder!

Fredagsoutfit med draperet nederdel

Indlægget indeholder affiliate links.

Jeg har genfundet kærligheden til mine draperede jerseynederdele (hvis den da overhovedet har været borte…). Udover de er det nemmeste stykke tøj, og bare altid er pænt, så er de også rigtig super behagelige at have på -og det er ret vigtigt når ryggen stadig gør ondt.

Derudover fungerer de både til hverdag og fest, og de er især fine med en metallisk overflade så man rigtig kan se draperingen. Lige nu drømmer jeg om denne fra Day, som jeg ville style sådan her i dag (og så skifte sneakers ud med stiletter hvis jeg skulle ud og drikke drinks… måske lige smide en pailletjakke over, det ER jo fredag).

 photo ll6398_zpsvlpgblyc.jpg

Bluse fra Mos Mosh, nederdel fra Day, sneakers fra Nike, hårbånd i sort. Lammeskindet kan man jo ikke tage på, men det passer til gengæld til fredagshygge på sofaen (og så er det da helt vildt pænt!). Hvis man i stedet vil have det som jakke i stedet, så findes der en lignende med dip dye effekt lige her, som jeg stadig drømmer om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Gamle favoritter og en vinder!