5 x grå strik

Den bedste highlighter?

 photo ll6356_zpsykj7oer0.jpg

På billedet her ser I den bedste highlighter (eller nærmere illuminator) jeg nogensinde har ejet; “Blanc Universel de Chanel”. Vel at mærke den gamle udgave i krukken. Den er desværre udgået for en del år siden, og erstattet af en udgave i en tyndere konsistens, som slet ikke dækker eller holder nær så godt. Øv! Typisk at når contouring takkket være en vis Kardashian-familie er hottere end hot, så mangler det bedste produkt på markedet.

Jeg blev anbefalet “Shaping powder pro” fra Mac i farven “Emphasize” (den lyseste), men egentlig er jeg mest interesseret i en tyk creme, som dækker helt vildt godt, og er nem at arbejde med. Hvilken highlighter bruger I? Og kender I et produkt der kommer tæt på klassikeren fra Chanel?

   

2 kommentarer

 • Heidi

  Jeg bruger en fra Tromborg og jeg er vild med den!! Tak for dejlig og inspirerende blog i øvrigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Selvtak, og tak for tip… Tromborg er generelt ret skønt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 x grå strik