Efterår i mørkeblå

What you see, is what you get…

 photo ll6327_zpsxy7x5enk.jpg

Skød lige et par billeder i går, da jeg hentede min nye cykel. Og jeps, jeg har et hvidt elastikbind på mit venstre knæ (og ja, jeg ved godt at dårligt knæ og støvler med hæl ikke er verdens bedste kombi, men de er altså vildt behagelige, og trængte til en anden knæstilling en times tid).

Det knæbind fik mig til at tænke; Burde jeg have taget det af inden vi skød billeder? NEJ. What you see, is what you get. Jeg klæder aldrig om for at lave outfitbilleder. Det jeg har på på mine billeder, er lige præcis det jeg har haft på den pågældende dag. Jeg går meget i flade sko pga. knæ og fødder -og så mine tre unger, som jeg løfter og løber efter, og derfor er den type fodtøj f.eks. overrepræsenteret på bloggen.

Da jeg begyndte at blogge, lovede jeg mig selv, at jeg altid ville være tro mod mig selv og mit udtryk. Jeg ville ikke lave mig om efter bloggen. Tværtimod måtte bloggen vokse med mig, og følge min personlige udvikling og smag. Den skulle være til at relatere til, og noget helt andet end et magasin med smukke editorials med outfits som er lækre, men ofte ret umulige at relatere til direkte. Sådan som jeg ser ud herinde, ser jeg ud til hhv. hverdag og fest.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at drive blog på, så I må endelig ikke læse dette som om, at jeg synes dette er den korrekte måde at gøre det på. Men det er den rigtige måde for MIG at gøre det på. Sådan mit udgangspunkt altid har været, og det der er med til, at jeg stadig synes det er sjovt at blogge. Det er det der driver mig. Og det er jo forskelligt fra person til person, og derfor findes der også masser af forskellige modeblogs, og heldigvis da for det! Faktisk følger jeg selv ret forskellige blogs, så kan egentlig ikke sige hvad jeg foretrækker at læse, kun hvad jeg selv foretrækker at skrive.

Ja, det var mange tanker sådan et elastikbind kunne sætte gang i, hva :)

 photo ll6328_zpsz9q4pmvu.jpg

Nå, men tingene her er gamle sager, pånær bukserne, men de kunne vist lige så godt være det ;)

Til gengæld er cyklen jo så helt ny, og dyrere end noget jeg har købt meget længe (dog ikke dyrere end en Chaneltaske, skræmmende nok ville jeg kunne få 3 cykler af denne type for én Boy bag…). Jeg har jo en svaghed for cykler i pastelfarver, og synes det er fair nok at denne i mint/lyseblå erstatter den lyserøde (jep, jeg er typen der også går efter den rigtige farve når jeg køber cykel). Den er mega god, lidt en kombi af city- og klassisk cykel, nu jeg jo kun skulle have én. Måske den får lov til at være med på et outfitbillede engang imellem, hvis vi bliver rigtig gode vennner ;)

 photo ll6326_zpsfdgkzs53.jpg

Strik og bukser fra Zara, top fra Minimum, støvler fra Rützou for Mentor og “Soho” cykel fra Batavus. Uh, og elastikbindet er fra Matas ;P

6 kommentarer

 • linh

  smuk, smuk, smuk som altid :) det er altid dejligt at læse din nye indlæg hver morgen med en kop kaffe, og den stil med what you see is what you get, den er også lige mig :) det må være grund til at jeg har fulgt din blog så længe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak skal du have -nyd kaffen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker cykel ;-) Jeg går selv meget op i at det er den rigtige cykel, og farven er altså også vigtig!
  Jeg kan rigtig godt lide din blog netop fordi den er ægte, dine dagens er det du havde på – tror (håber) nu også det er de færreste der dresser op, for at få det perfekte billede på strandturen med familien…men jeg kan nu godt være lidt naiv ;-)
  God bedring med knæet – går du til noget fysioterapi med det?
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Er ret sikker på, at du i givet fald ville blive overrasket over, hvor mange der laver outfits specifikt til bloggen. Det er jo også helt fint, det er bare ikke mig :) Og nej, burde nok få noget genoptræning, men det er lige det med tiden du ved ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er fedt du ikke laver om på dit outfit før der bliver taget billeder. Det var det der gjorde jeg selv blev vild med blogverdenen, men de senere år synes jeg det ‘perfekte’ har taget over, og det er blevet et glansbillede. Så stor ros til dig, at du stadig holder ved hvem du er, og hvorfor du startede bloggen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Sisse, og jeg vil til dels give dig ret. Selv det at være almindelig er blevet et statement i sig selv ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Efterår i mørkeblå