Små opdateringer til entreen.

Trollbeads armbånd

Indlægget er sponsoreret af Trollbeads.

Jeg blev spurgt om jeg ville være med i en kampagne for de nye Trollbeads bangles, og det kan I se at jeg har takket ja til. Det er absolut ingen hemmelighed, at jeg elsker alt -især smykker- som man kan gøre personlige. Som man kan bruge til at fortælle en historie, alt fra om den store kærlighed til “bare” at matche ens outfit.

 photo ll6267_zpsgn5mgg6o.jpg

Smykket kan vokse med brugeren. Dvs. der følger én bead med (enten i min yndlingsblå Lapis Lazuli, Onyx, Røgkvarts eller Rosakvarts), men man kan altid tilkøbe flere beads (der er jo vildt mange at vælge imellem!), og så enten bære flere i samme armbånd, eller skifte ud. Det er super nemt at skifte. Personligt er jeg nok mest til bare én bead, for at holde det enkelt og spinkelt. Har ret små håndled, så det må ikke blive for tungt at se på.

Jeg elsker at smykker som disse opfordrer til længere tids brug, måske endda af flere generationer, netop fordi det konstant kan videreudvikles, og hver bead fortæller en historie, enten om giveren eller en selv. Faktisk er det også ganske pænt bare som alm. bangle uden nogen bead, eller bare med de små, runde sølvholdere. Så kan det godt betale sig at købe god kvalitet :)

Armbåndet her med én bead koster 1045,- for versionen i sølv, og 745,- for en version i kobber, som også er ganske fin -især med den blå bead! I finder dem lige her. Måske der endda bliver mulighed for at vinde et senere ;)

Og jo forresten, det er det traditionsrige “Troldekugler” der har ændret navn til det mere internationalt klingende “Trollbeads“.  Brandet har forlængst taget turen ud over Danmarks grænser, til over 30 lande, så det var nok et naturligt skridt for dem. Så hvis I modtager en æske med det nye navn, så er den god nok ;)

Hav en god tirsdag derude! Vi blogges senere :)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Små opdateringer til entreen.