Going out in army green

Søndag i skoven

 photo ll6319_zps99rcuen5.jpg

Som I måske spottede på Instagram, så blev min søndag brugt på sen brunch med familien, og biodate med manden. I mellemtiden var vi også en tur i skoven og nyde det gode vejr, totalt perfekt søndag. Vi så i øvrigt den nye “Klovn” film, og jeg skreg af grin! Altså anmelderne har ret i, at der ikke er nogen historie som sådan, det er som om den bygger op til at der skal ske noget pinligt, og når det så sker, så bygger den bare op igen. Det er jo også det der er fedt ved tv-serien, men det bliver selvfølgelig en anelse langt i en film. Men pyt, den er altså virkelig sjov, og som kvinde er jeg stor fan af, at der ikke er så meget fokus på at vise nøgne kvinder, som er alt for nemt og forudsigeligt (desværre!), men derimod udleverer de sig selv på det groveste. Respekt.

 photo ll6320_zpstdljeauf.jpg

Jeg var bare mega casual i sneaks og blød striik, præcis som en søndag bør være :)

 photo ll6321_zps3poskrlp.jpg

Vila strik, H&M tee, Zara jeans, New Balance 999 Shadows sneakers, Chanel solbriller.

3 kommentarer

 • Hvor er der altså noget virkelig fint over det første billede! Elsker dybden med skinnerne der bare fortsætter ud i baggrunden. Og farverne! Og lyset! Kommer helt til at savne efteråret :( (altså fordi vi er afsted og pt. har 32 grader i Hong Kong og derfor ikke noget som helst tegn på efterår :grin: :joy: ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Laura, var ved at blive helt i tvivl om, om I var derude :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså om vi var ude i verden? Vi er her i hvert fald, det er bare lidt svært at være helt opdateret på blogverdenen med ustabilt internet :grin: Men nu er vi heldigvis i Fili i en måned ét sted, så nu er der tid! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Going out in army green