12 seje frakker

Perfekt søndag i Aarhus

 photo ll6285_zpshmeiaqwt.jpg

Jeg tilbragte dagen i går i Aarhus, hvor jeg var inviteret til Femina Dagen, med masser af forkælelse. Det kan man godt lige holde til på sådan en søndag, ikk? Jeg fortæller mere om hvorfor jeg var der senere, men lad os sige det sådan, at det er ikke en af de værste opgaver jeg var sendt ud på ;)

 photo ll6284_zpsp1h5hnsz.jpg

Jeg var hoppet i et outfit som er en rigtig klassiker for mig, og som jeg altid føler mig godt tilpas i en hel dag. En nederdel med vidde i det nederste stykke, der kan stikke ud under en løs strik, ja tak. Ingen “food baby” der stikker ud efter første stykke hvedebrød -for vi vil jo ikke undvære vores hvide brød og sukkerdesserter, vel?

 photo ll6283_zpshto4usqk.jpg

Strik og støvler fra Zara, nederdel fra H&M, tørklæde fra Lala Berlin og taske fra Chanel.

3 kommentarer

 • Camilla Pedersen

  Skønt outfit ;-) og så i dejlige Århus. skøn søndag.
  knus fra Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak -og ja, Aarhus er en skøn by -og ved at blive endnu skønnere nu de er kommet et godt stykke videre med havneområdet #vejarbejdshelvede

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Pedersen

   #tellmeaboutit Har nu de sidste par år skulle igennem vejarbejde på min tur til og fra job… Hvis ikke det ene sted så det andet men bøvlet omkring letbanen i Århus er enormt! Håber det bliver et fantastisk transportmidel der virker og virker og virker og….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

12 seje frakker