Trollbeads armbånd

MbyM pailletter til hverdag

Sidder lige og kigger vinterkataloget fra MbyM igennem her til aften, og jeg er simpelthen nød til at vise jer to looks, som kunne være taget direkte ud af mit hoved. Elsker den måde pailletterne bliver brugt på, så man rent faktisk ville kunne bruge dem til hverdag, eller vare casual-lækker til fest.

 photo ll6269_zpsypeu7xbe.jpg

Farveskalaen er selvsagt også lige mig, og selvom jeg har båret versioner af disse looks gennem tiden, så skal disse sager alligevel på ønskelisten, særligt det øverste (den nederste nederdel minder godt nok meget om den jeg designede for Envii jo, men er vild med den længere længde). Sagerne er ikke i butikkerne endnu, men de kommer snart!

 photo ll6270_zpsto2lk3of.jpg

1 kommentar

  • Marie

    Åååh dør lidt over de bukser, dem er jeg virkelig virkelig nødt til at eje <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Trollbeads armbånd